Culinaire beleving

Een moment om nooit te vergeten. Dat horen we steeds opnieuw als we langskomen. Gasten zijn verrast door de culinaire totaalbeleving. Onbeschaft is rechtstreeks geïnspireerd door de bouwplaats: een kok in overall en bouwhelm serveert de allerbeste hamburgers vanaf een cementmolen als barbecue. De hamburgersaus uit de kitspuit, de hamburgers geplet met een stratenmakershamer en spareribs-op-maat van de cirkelzaag. Van bediening tot meubilair en een omgebouwde schaftkeet als foodtruck: duurzame, lokale en biologische catering gaat uitstekend samen met jouw evenement

Wanneer Onbeschaft?

Vier je het behalen van het hoogste punt op de bouwplaats? Of zoek je een originele foodstand voor je beurs of personeelsfeest? Bij Onbeschaft is alles mogelijk. Wij noemen het een gewaagde combinatie van kwaliteitsgerechten en entertainment. Met onze foodtrucks rijden we heel het land door. Ook tijdens opleveringen van gebouwen, openingen van winkels of jubilea bieden wij de beleving die jouw medewerkers en relaties nooit meer vergeten. Want het is een feest van herkenning: voor iedereen die op originele wijze iets terug wil doen voor zijn medewerkers en relaties.

Totaalconcept

Onbeschaft is doorgevoerd in alle facetten. Dat maakt het spectaculair. Onze ingrediënten zijn lokaal, duurzaam en biologisch. De kwaliteitsgerechten die onze ‘bouwvakkers’ serveren, komen met een perfect bijpassend bier. Wij ontzorgen je daarbij volledig en bouwen alles zelf op. En omdat we meerdere foodtrucks hebben, komen we in heel Nederland naar je toe. Onbeschaft wordt ingeschakeld door aannemers (BAM), maar ook door toeleveranciers voor de bouw zoals groothandels die een winkelvestiging openen (Würth).

Dé culinaire beleving van Nederland

Het concept Onbeschaft bestaat uit een totaalbeleving, boordevol creativiteit en passend bij zowel kleine als grote events. Wij werken samen met grote en kleine opdrachtgevers en hebben onze roots al jarenlang in de horeca. Het loopt dus gegarandeerd gesmeerd! Wil jij een compleet culinair pakket of beginnen met een instappakket? Wat je ook kiest: wij richten alles in en ontzorgen je als organisator volledig. Eén mailtje en je hebt de mooiste culinaire beleving die er is!

Verwacht de culinaire bouwervaring van grootformaat Geur, kleur, smaak: alles is van de beste kwaliteit in bouwstijl gegoten. Denk aan hamburgers die wij zelf maken en vervolgens bakken op de barbecue-cementmolen.

Of je nu 10 of duizenden bezoekers wilt laten ervaren wat Onbeschaft is, wij verzorgen graag jullie onvergetelijke evenement.

Jazeker. Van bouwplaatsen tot jubilea, openingsfeesten, opleveringen, hoogste punt van een gebouw en meer! Onze ervaring en de enthousiaste reacties hebben ons al door heel Nederland gebracht.

Contact

Vul onderstaand formulier in dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.